Előfizetői tartalom

Szivárognak a hírek - Külföldi multik hordják szét a CBA magyar milliárdosának birodalmát

Portfolio
Három CBA-bolt hamarosan Sparként üzemel tovább, ami azt jelzi, hogy Baldauf László folytatja a kivonulását a hálózatból - tudta meg a Portfolio. A milliárdos CBA-alapító kivonulása már tavaly elkezdődött, aki - habár a hazai cégek megerősítését szeretné -, a Lidl után most a Sparnak adja át boltjainak üzemeltetési jogát. Információink szerint több CBA-vezér is a kivonulási lehetőségeket "nézegeti", de ezt a CBA cáfolta.

Újabb CBA-k üzemeltetését adta át Baldauf László, a CBA egykori elnöke, jelenleg tiszteletbeli elnöke - értesült a Portfolio. Baldauf megválik erdőkertesi boltjától, a budapesti Andrássy útitól, valamint egy harmadik, szintén pesti üzletétől, amelyek hamarosan Spar-ként nyithatják meg kapuikat. Baldauf László szisztematikusan "zárja be" a CBA boltjait, aki még tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés