Előfizetői tartalom

Távozik a tőzsde elnöke, lemondott Nagy Márton!

Portfolio
A BÉT nemrég közzétette összefoglalóját a Budapesti Értéktőzsde tavalyi eredményeiről és a stratégiai célokról. Ezzel kapcsolatban Végh Richárddal, a BÉT vezérigazgatójával beszélgettünk, aki a Portfolio-nak elmondta, hogy Nagy Márton lemondott a BÉT-nél betöltött elnöki pozíciójáról, és az MNB javaslata az, hogy az elnöki pozíciót egy személyben a vezérigazgató töltse be.

A BÉT nagyívű tőzsdefejlesztést indított el nagyjából egy éve. Időarányosan hogy áll a stratégia végrehajtása? Mint azt már többször elmondtuk, 2016 az építkezés éve volt, a legfontosabb feladatunk tavaly az volt, hogy letegyük a következő évek növekedésének az alapjait. Tavaly elkezdődött a tőzsdeképes vállalkozások beazonosítása, közel 300 olyan társaság került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés