Előfizetői tartalom

Valami bűzlik a tőzsdéken! - Videós elemzés

Portfolio
Bár nagyon optimista tőzsdei hangulat jellemzi a nemzetközi piacokat, köszönhetően az újra beköszöntő lazább monetáris politikai várakozásoknak, ettől függetlenül van több olyan tényező is, ami miatt érdemes fenntartásokkal kezelni a mámoros hangulatot. Az alábbi elemző videóban a Portfolio Trader tőzsdei stratégája mutat be néhány érdekességet a világ legfontosabb tőzsdeindexein.

Aki Portfolio Trader kereskedési számlát nyit, az rövid és hosszabb távú kereskedési, illetve befektetési ötletek mellett hetente kétszer tud hozzáférni hasonló interaktív piacelemző videóinkhoz, valamint személyes konzultációkon és oktatásokon keresztül még jobban el tudja sajátítani a tőzsdézés fortélyait. A cikk saját szolgáltatást népszerűsít. Valamennyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés