Előfizetői tartalom

Három érdeklődő is lehet a magyar Telenorra

Portfolio
Már három érdeklődőről szólnak a piaci pletykák a Telenor magyar, bolgár, szerb és montenegrói érdekeltségeinek eladása kapcsán. Szóba került, hogy Mészáros Lőrinc, a cseh Petr Kellner, vagy az amerikai KKR kockázati tőkealap is bejelentkezett a távközlési cégre, de eddig egyikük sem erősítette eddig meg hivatalosan - írja az Index.

A Telenor eddig annyit árult el, hogy kapott ajánlatot, amit 2018 első negyedévében vizsgál meg, de ez nem kötelezi semmire. Az Index információi szerint ha a Telenor végül valóban eladja a leányvállalatot, akkor az anyagi szempontokon túl a norvégok döntését az is befolyásolni fogja, hogy nem keverednek-e botrányba azzal, ha egy politikai összeköttetésekkel rendelkező vevővel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés