Előfizetői tartalom

Megtudtuk a Telekom-kormány-megállapodás részleteit

Portfolio
Ma partnerségi együttmûködési megállapodást kötött a kormány a Magyar Telekommal. A dolog érdekessége, hogy nem "stratégiai megállapodást" (mint sok más magyarországi nagy cég esetében), hanem "partnerségi együttmûködési megállapodást" kötött a Magyar Telekom és a kormány. Az Orbán Viktor miniszterelnök és Timotheus Höttges Deutsche Telekom elnök-vezérigazgató részvételével zajló eseményen nem derült ki, hogy a kétfajta megállapodás miben tér el egymástól. A Miniszterelnökségtől származó értesüléseink azonban arra utalnak, hogy ez a megállapodás túlmutat az eddigieken: a német távközlési cég 1 milliárd eurós beruházást vállalt a következő 4 évre, ami számára is egyedülálló.

2014. február 21. 13:20 Megosztás Megtudtuk a részleteket A Miniszterelnökségtől származó információink szerint a Deutsche Telekom és a kormány között most létrejött megállapodás túlmutat az eddigi, hagyományos stratégiai megállapodásokon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés