Teljeskörű otthoni ügyintézést épít ki a Nemzeti Közművek

2018. június 7. 12:32    
nyomtatás
 
A kérdés minden esetben az, hogy milyen termékportfólióval tudunk majd a piacon releváns szolgáltatást nyújtani, amihez meg kell tudni érteni a motivációkat - fogalmazott Koncz Péter Ákos, a NKM Nemzeti Közművek Zrt. digitális ügyfélélmény igazgatója a Portfolio konferenciáján. Az ügyfélkiszolgálás digitalizációja elérésében a társaság olyan lépésekre törekszik, hogy ne kelljen személyesen ügyet intézni, ehelyett lehetőleg mindent otthonról, digitálisan lehessen elintézni.


Az ügyfeleknek növekvő igényei vannak, amelynek nyomán teljes szemléletmódváltást kell elérni az egész szervezet tekintetében - mondta előadásában Koncz Péter Ákos, a NKM Nemzeti Közművek Zrt. digitális ügyfélélmény igazgatója. Koncz két fontos célkitűzést fogalmazott meg társasága számára, az egyik a rezsicsökkentés eredményeinek a megőrzése, a másik, hogy a "jó hatóság-szerű" cégből modern szolgáltatóvá válni.

A cég otthonszolgáltatói vízója keretében úgy látja, hogy 2020-ra az ügyfelek otthonaiban már annyi szenzor lesz megtalálható lesz - amelyek közül már ma is megtalálható egy-kettő - , hogy már most el kell kezdeni a felkészülést ahhoz, hogy versenyben maradjanak. Az NKM célja, hogy olyan otthonszolgáltatóvá váljon, hogy ők jussanak először az emberek eszébe ezzel kapcsolatban.

Az ügyfélkiszolgálás digitalizációja elérésében olyan lépésekre törekszenek, hogy ne kelljen személyesen ügyet intézni, ehelyett lehetőleg mindent otthonról, digitálisan lehessen elintézni - fogalmazott. Az NKM Közmű 2.0 című programjuk implementációja tartalmaz költségcsökkentési, hatékonyságnövelési célokat is, amelyeket szinergiákkal, folyamatjavítási tevékenységekkel igyekeznek elérni.

Az állami közszolgáltató által elért eddigi eredmények között kiemelte, másfél hónapja megjelent a NKM Földgázszolgáltató mobilappja, amelynek jelenleg 8 ezer felhasználója van és elindult a cég háztartási napelemprogramja is.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Új lehetőségek a digitális gazdaságban (x)

Tartson lépést! Infokommunikációs fejlesztések az MFB-vel. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium