Előfizetői tartalom

Több tízezren állhatnának azonnal munkába - Itt a megoldás

A munkaerőhiány ma már a gazdaság minden területén jelen van. Miközben nagyjából 300 ezer munkavállalóra lenne szükség, több tízezren vannak, akik - némi segítséggel ugyan - de munkába tudnának állni. Ezzel pedig mindenki nyerne: a cégek is és a megváltozott munkaképességű munkavállalók is, akiknek munkaerőpiaci helyzete az átlagnál kedvezőtlenebb, ugyanakkor az elmúlt években a foglalkoztatási rátájuk látványosan növekedett.

A munkaerőhiány ma már a gazdaság minden területén jelen van, a Portfolio kalkulációja szerint 280-290 ezer képzett dolgozóra lehet szükség. Eközben rengeteg olyan megváltozott munkaképességű munkavállaló lenne, aki megoldást jelenthetne a problémára. Szakértők szerint megfelelő segítséggel több tízezren állhatnának munkába.A megváltozott munkaképességű népesség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés