Előfizetői tartalom

További vásárlásokon töri a fejét Warren Buffett, de a guru már nem talál olcsó befektetési lehetőségeket

Portfolio
Idén is kiemelt érdeklődés előzte meg Warren Buffett, a Berkshire Hathaway első emberének levelét, amelyben az értékalapú befektetések guruja a társaság részvényeseit tájékoztatja a tavalyi évről. A részvényeseknek írt levelében Buffett az olcsó befektetési lehetőségek hiányáról és lehetséges utódjának kérdéséről is fontos részleteket árul el.

Az alábbiakban a híres befektető gondolataiból, és a Berkshire Hathaway tavalyi évéről gyűjtöttünk össze néhány érdekességet: Warren Buffett aktívan keresi az új üzleti lehetőségeket, azonban a guru egyelőre nem talált olyan befektetést, amely elnyerte volna tetszését. A Berkshire Hathaway nem-biztosítási üzletága esetében a profit növekedését új akvizíciókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés