Tőzsdén kívül értékesített részvényeket az Akko Invest nagytulajdonosa

2019. június 12. 14:08    
nyomtatás
 
Az Akko Invest mai tájékoztatása szerint az XP-Banktechnika Zrt. tőzsdén kívüli ügylet keretében 65 000 darab Akko Invest törzsrészvényt értékesített, így a tulajdonában lévő Akko Invest törzsrészvények mennyisége 42 607 darabra változott, részesedése 10 százalékos küszöbérték alá csökkent.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az Akko Invest bejelentette, hogy az XP-Banktechnika Zrt. a 2019. június 12-i értesítése alapján tőzsdén kívüli ügylet keretében értékesített 65 000 darab Akko Invest törzsrészvényt, így a tulajdonában lévő Akko Invest törzsrészvények mennyisége 42 607 darabra változott. Részesedése 10 százalékos küszöbérték alá csökkent.
  • Az ügyletet követően részesedése a tőzsdére bevezetett törzsrészvények tekintetében 8,62 százalékkal, míg a teljes kibocsátott alaptőke 8,17 százaléka, a szavazatokra feljogosító részvények 8,17 százalékával rendelkezik.
  • Az Akko Invest árfolyama 2,7 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényei idén 137,9 százalékkal kerültek feljebb.

Tőzsdén kívül értékesített részvényeket az Akko Invest nagytulajdonosa


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium