Előfizetői tartalom

Új cég jön a magyar tőzsdére: Minden, amit a Megakránról tudni lehet

Portfolio
Hamarosan megérkezik az első részvény a BÉT közepes vállalatokat megcélzó piacára, az Xtendre: jön a tőzsdére az emeléstechnikai vállalat, a Megakrán. A móri székhelyű cég új részvények kibocsátásával szeretne tőkét bevonni, amiből fejlesztéseket finanszírozna, ettől piacszerzést remélve. Összeszedtük, hogy milyen trendek látszanak most a Megakránnál és kiszámoltuk, hogy mekkora vállalatérték lenne indokolt a szektor európai szereplői alapján.

A kibocsátás részletei:600 ezer darab, ezer forint névértékű részvény kerül bevezetésre az Xtend-piacon, teljes névértéke 600 millió forint zártkörű részvénykibocsátásra kerül sor, pénzbeli vagyoni hozzájárulás rendelkezésre bocsátásával, amit a 2018 október 29-én tartott közgyűlés jóváhagyott a BÉT október 2-től felvette a Megakrán részvényeit az értékpapírlistájára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés