Új rekordok születtek Amerikában Percről-percre

2019. július 12. 22:04    
nyomtatás
 
Emelkedéssel vágtak neki a tengerentúli tőzsdék a hét utolsó napjának, a Fed-elnök szerdai, és csütörtöki, támogató hangvételű nyilatkozatai után a befektetők abban bíznak, hogy a Fed már a júliusi ülésén kamatot csökkenthet, a monetáris lazítás lehetősége nyomán érdemben javult a részvénypiaci hangulat. A tengerentúli tőzsdék új történelmi csúcsokra emelkedtek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Új rekordok születtek 2019.07.12 22:04

A Dow Jones Index 0,9, az s&P 500 0,5, a Nasdaq 0,6 százalékkal került feljebb, ezzel új rekordokat döntöttek az indexek.

A Johnson&Johnson lett a nap nagy vesztese a rákkeltő babahintőpor miatt kirobbant ügy miatt, a társaság 4,2 százalékos eséssel fejezte be a napot.

5 milliárd dolláros bírságot kaphat a Facebook 2019.07.12 21:56

A Facebook sajtóhírek szerint megegyezett a szövetségi kereskedelmi hatósággal (FTC), korábbi adatvédelmi ügyeinek lezárásaképpen 5 milliárd dolláros bírságot fizetnek. A bírság a korábban előrejelzett összeg felső sávja, de a befektetők így is örülnek, hogy a társaság lezárhatja az ügyet, a Facebook részvényei közel 2 százalékos emelkedést mutattak a kereskedés végén.

Rákkeltő babahintőpor miatt esik a Johnson&Johnson 2019.07.12 20:24

Esik a Johnson&Johnson árfolyama, miután a Bloomberg értesülése szerint nyomozást indítottak a cégnél egy állítólag rákkeltő hatású babahintőporral kapcsolatos ügyben.

tovább a cikkhez...

Töretlen a jókedv 2019.07.12 20:02

Még mindig pluszban járnak az amerikai indexek, a Dow Jones 0,6, a Nasdaq 0,4, az S&P 500 pedig 0,2 százalékos pluszban jár. Ha a nap végéig kitart az emelkedés, ma is új rekordot dönthetnek azindexek.

A UBS szerint már nem kell szabadulni a Deutsche Bank részvényektől 2019.07.12 18:43

A UBS elemzői az elsők, akik a Deutsche Bank történelmi átalakítási tervére reagálva eladásról semlegesre javították a bank részvényeire tett ajánlásukat.

tovább a cikkhez...

Emelekednek az amerikai indexek 2019.07.12 17:33

Jelenleg a vezető amerikai indexek közül a Dow Jones Index 0,5, az S&P 500 0,2, a Nasdaq 0,4 százalékos pluszban jár.

Emelekednek az amerikai indexek

Emelekednek az amerikai indexek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium