Vagyonépítés a tőzsde segítségével - esti szeminárium holnap

2019. június 17. 09:30    
nyomtatás
 
Bevezető előadásunk azoknak szól, akik hosszú távú befektetésben gondolkodnak, vagy nyugdíjcélú megtakarításaikat szeretnék maguk kamatoztatni.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A pénzügyi szektor számtalan terméket kínál hosszú távú befektetésre, ám ezek sokszor igen magas költségek mellett működnek. Önmagában azzal, hogy saját kezedbe veszed az irányítást, megtizedelheted a költségeket, ami azt eredményezi, hogy a hozamból több marad neked. Mindez távlati szempontból nagyságrendekkel befolyásolja egy befektetés eredményességét.

Ami a hozamot illeti, ott sem ördöngősség utolérni, sőt akár ráverni a pénzügyi szektorra. Előadásunkon megismered, mely termékek állnak ehhez a rendelkezésedre.

Regisztráció a díjmentes előadásra

Tematika:
  • Miért a tőzsde?
  • Kockázat és az idő
  • Termékek a pénztermelő gyárba
  • Hogyan csináld?


Időpont: 2019. június 18. 18:00-19:30
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium