Előfizetői tartalom

Véget ért a rekorddöntés időszaka az Amazonnál

Portfolio
Szünetelt a rekorddöntés a második negyedévben az Amazonnál. Bár a bevételek közel 20 százalékkal nőttek, a megugró költekezés miatt a profit csökkent az előző negyedévhez képest és az elemzői várakozásoknál is gyengébb lett. A részvények árfolyama mérsékelt, 1,6 százalékos esést mutatott a zárás utáni kereskedésben.

Közel 20 százalékkal ugrott meg az április-júniusi negyedévben az Amazon bevétele, 63,4 milliárd dollárra rúgott, ami az elemzői várakozásoknál valamivel magasabb, a konszenzus szerint ugyanis 62,52 milliárd dollárt vártak a piacok. A cloud szolgáltatások a bevételek 13 százalékát adták, 8,38 milliárd dollárra rúgtak, ami viszont 100 millió dollárral elmaradt a piaci várakozásoktól.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés