Nyaralni indulsz? Itt szerezhetsz a legolcsóbban eurót

2017. július 14. 09:49    
nyomtatás
 
Itt a csúcsszezon, ideje elindulni nyaralni. Ha egy eurós ország felé vennénk az irányt, érdemes észben tartanunk, hogy nem mindegy, mennyiért váltjuk az egységes valutát, összeszedtük, hol jutunk most a legolcsóbban hozzá.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Ha meg akarjuk olcsón úszni a pénzváltást, érdemes célbavennünk egy valutaváltót, az MNB mai hivatalos 307,38 forintos euró-árfolyamához képest ugyanis egész korrekt feltételekkel juthatunk hozzá az egységes európai piac pénzneméhez, bizonyos helyeken még a hivatalos árfolyamnál is olcsóbban. 9:45-kor itt válthatunk a legolcsóbban valutát Budapesten (napon belül egyébként többször is változhat az árfolyam).

Nyaralni indulsz? Itt szerezhetsz a legolcsóbban eurót


Azt érdemes még észben tartanunk valutaváltáskor, hogy a fenti árfolyamoktól eltérhetnek a cégcsoporton belüli valutaváltók, valamint, hogy a tranzakciós illeték miatt plusz költségei is lehetnek a váltásnak.

Bankoknál is válthatunk valutát, ez azonban általában jóval drágább lehet, mintha egy pénzváltóhoz megyünk:

Nyaralni indulsz? Itt szerezhetsz a legolcsóbban eurót


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kiemelt privát banki tanácsadó
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium