Előfizetői tartalom

Ez lesz az új lakossági őrület? - Nagy roham jön decemberben

A Portfolio becslései szerint 300 ezer Tartós Befektetési/Betéti Számlát (TBSZ) tartunk a hazai legnagyobb bankoknál, ezek közül az első 50 ezer számla idén év végén jár le, ugyanis 5 évvel ezelőtt, 2010-ben indították őket. A megtakarítást kivehetjük vagy akár egy új számlán is tovább vihetjük, de korántsem mindegy, milyen feltételekkel, hiszen ha idén észbe kapunk, akkor az adómentesség mellett egy évet megspórolunk a befektetési időből. Alábbi cikkünkben megmutatjuk, hogy mire figyeljünk, ha lejár a TBSZ-ünk és hogy fest ma a hazai TBSZ-piac.

Pénzügyi Megoldások Est Hasonló témákról is szó esik majd a Portfolio soron következő befektetői klubján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Jön az év vége, készüljünk felFontos időponthoz érkeztek a TBSZ-szel rendelkező megtakarítók: december 31-ével lejárnak az első, 2010-ben indított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés