Előfizetői tartalom

Nyugdíjra gyűjtesz? - Kiszámoltuk, melyik a tuti befektetés

Ha nyugdíjas éveinkre szeretnénk félretenni, nem mindegy, hogy az államilag támogatott megtakarítási formák közül egy önkéntes nyugdíjpénztárt, egy nyugdíj előtakarékossági számlát, vagy egy nyugdíjbiztosítást választunk. Kiszámoltuk, hogy azonos hozamkörnyezet mellett melyik hozza a legtöbbet, illetve összeszedtük azokat a fontos, egyéb szempontokat, amelyekre döntésünket alapozhatjuk. A legjobb és a legkevésbé kedvező megtakarítások közt akár milliós különbségek is jelentkezhetnek.

Biztosítás 2016 Kiemelt figyelmet kapnak a nyugdíjcélú megtakarítások a Portfolio Biztosítás 2016 Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Mi a különbség?Mindegyik nyugdíjcélú megtakarítási forma esetében: az éves befizetésünket az állam a következő évben kiegészíti 20...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés