Előfizetői tartalom

Megtaláltuk a következő Sorost?

Szabics András Zsolt
A hazai abszolút hozamú alapok kiváló teljesítményt hoznak, globálisan a legjobb 5%-ban találhatók. Nagy változást hozhat viszont a piacon, hogy az ügyfelek a történelmi mélységben tartózkodó hozamok miatt mernek kockázatot vállalni. A Citadella alap nyitotta meg a sort, szeptember elejétől új befektetési politikával folytatják a menetelést. Zsiday Viktor portfóliómenedzser szerint rövid távon nem feltétlenül lesz nagyobb átalakulás, viszont a következő években kétszámjegyű hozamot szeretne elérni, ami csak nagyobb tőkeáttétel mellett valósítható meg. Globál makro stratégiát követ, amiről a korábban Soros György vezette Quantum alap is híres volt, specialitása lesz, hogy bárhol és bármibe fektethet, ha félreárazást lát. A Portfolio-nak adott interjúból többek között kiderül, hogy a szakember hol lát igazán jó vételi lehetőségeket.

Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2014 konferenciánkon. Elképesztően jók a hozamok. Portfolio: Az aktív és passzív vagyonkezelés között újfent fellángolt a vita. Mit gondolsz, mire vezethető mindez vissza? Zsiday Viktor: Amikor kialakul egy percepció a piacon, hogy a passzív vagyonkezelés a tökéletes,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés