Előfizetői tartalom

Biztosítók és ügyfelek: nagy változások küszöbén állunk

Mekkora siker Magyarországon a nyugdíjbiztosítás? Csökkenti-e a kormány a bankadóhoz hasonlóan a biztosítási adót is? Lesz-e TKM-mutató a hagyományos életbiztosításokra? Hogy reagálnak a biztosítók az alacsony hozamkörnyezetre? Bevált-e a közvetítői jutalékcsepegtetés? Beállnak-e a biztosítók az Uniqa mögé az alkatrészek túlárazása elleni harcban? Többek között ezekről a témákról beszélgettünk Pandurics Anettel, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) elnökével.

Biztosítás 2015 Pandurics Anett tartja közelgő Biztosítási Konferenciánk nyitóelőadását. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Valami megmozdult a magyar biztosítási piacon. Portfolio: Megígérte a kormány a bankadó csökkentését. A bankoknak tehát összejött, önök is harcolnak az évi mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés