Előfizetői tartalom

Fordulat a CSOK-ban - Nagy akciókkal léptek elő a bankok

Portfolio
Míg az előző CSOK-ot még csaknem kétharmad arányban használt lakásra igényelték, az idén bevezetett CSOK-nál ez megfordult, és közel kétharmad arányban új lakásokra kérik az ügyfelek - osztotta meg az FHB tapasztalatait Tokodi Gábor vezérigazgató-helyettes. Fontosak a banknak a hitelközvetítők, de jutalékuk korlátozása szerinte kedvező lehet az ügyfeleknek. A szakember csütörtöki konferenciánkon is előadást tart a témáról.

Hitelezés 2016 Még nem késő jelentkezni a csütörtöki Hitelezés 2016 konferenciára! Információ és jelentkezés Négy hónap telt el azóta, hogy kibővült a CSOK, és megjelent például annak 10 milliós változata. Alábbhagyott-e az ügyfelek érdeklődése a kezdeti lendület után? Az érdeklődők rohama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés