Előfizetői tartalom

Megerősítették: magyar bankkártyás rendszert építhet az MNB

Portfolio
Bartha Lajos megerősítette azt az értesülésünket, hogy a Girónál már vizsgálják, hogy a Magyarországon kibocsátott kártyákkal belföldön történő tranzakciókat egy magyar állami rendszerben számolhatják el. A cél egy olcsóbb, és a jelenleginél gyorsabb elszámolás biztosítása lenne. Az MNB pénzügyi infrastruktúrák igazgatóját az NGM készpénzkorlátozó terveiről, a pénzforgalom fontosabb várható változásairól és az azonnali átutalási rendszerről is megkérdeztük.

Pénzügyi IT 2016 Bartha Lajos is ott lesz az előadók között a jövő keddi Pénzügyi IT konferenciánkon. Az utolsó helyek még kiadók Információ és jelentkezés ! Melyek azok a területek a pénzforgalomban, ahol jelentős szabályozási változásokra számíthatnak a pénzintézetek? Bartha Lajos: Két fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés