Előfizetői tartalom

Bizonyíték van a cseh miniszterelnök ellen

MTI
|
Portfolio
Bizonyíték van a cseh miniszterelnök, Petr Necas ellen, állítja a korrupcióellenes rendőrség. Hét ember ellen vádat emelnek, ezek között a korábbi hírek szerint magas rangú kormánytisztviselők, képviselők, nagy befolyású vállalkozó lobbisták lehetnek. A miniszterelnök feleségét is megfigyelték a miniszterelnök kabinetfőnökének megbízására.

17:15 Bizonyítékok vannak a miniszterelnök ellen A cseh rendőrség bizonyítékkal rendelkezik arra vonatkozóan, hogy Petr Necas miniszterelnök tavaly ígéretet tett pártja három képviselőjének, hogy ha bármi módon lehetővé teszik a kormány takarékossági csomagjának elfogadását a parlamentben, ellentételezésül fontos helyeket kapnak az állam által ellenőrzött cégekben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés