Előfizetői tartalom

Itt a 2017-es adócsomag!

Portfolio
A kormány két törvényjavaslat benyújtásáról döntött: a jövedéki adóról szóló törvényjavaslatról, valamint az adótörvények és NAV-törvény módosításáról - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Tállai András parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, a NAV vezetője. A tájékoztatón új részleteket elárult a jövő évi adócsomagból: a vállalkozók kapnak könnyítéseket, a cigi jövedéki adója emelkedik 29%-kal, az e-cigi is jövedéki adóköteles termék lesz. Az üzemanyagok adóztatása is lényegesen változik, új rendszerre tér át a kormány, ami szintén adóbevétel-növelő hatású.

A Portfolio kommentárja és elemzése a bejelentésekkel kapcsolatban itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2016.05.03Ilyen adóemelést még nem látott az ország2016.05.03Váratlan adóemeléseket jelentett be a kormányA kormányzati ciklus legnagyobb jelentőségű adójavaslatát terjeszti ma a kormány a parlament elé - fogalmazott az államtitkár. Közel 30 törvény módosítása fog megtörténni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés