Előfizetői tartalom

Varga szja-csökkentést jelentett be! (2.)

MTI
|
Portfolio
A jelenlegi 16%-os szja-kulcs 15%-ra történő csökkentését javasolja 2016-tól a Nemzetgazdasági Minisztérium a kormánynak - jelentette be Rogán Antallal közösen tartott keddi sajtótájékoztatóján Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Nem ez lenne az egyetlen adócsökkentés jövőre a most vázolt tervek szerint. Bizonyos társaságok pedig szomorkodhatnak: a bankadón kívül más különadó jövőre nem csökken.

A bejelentésekről gyors értékelésünk itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2015.04.21Gyors értékelés a kormány adócsökkentéseiről!Az "adócsökkentés költségvetése" leszA Fidesz azt szeretné, hogy a 2016-os büdzsé az adócsökkentés költségvetése legyen - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kedden Budapesten, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közös sajtótájékoztatóján....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés