FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Varga Péter Pál: Új kórház megépítését tervezzük

A magánegészségügynek arról is kellene szólnia, hogy magánbefektetés hasznosul a köz javára közfinanszírozott szolgáltatásvásárlás formájában - vallja Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont alapító-főigazgatója, aki a nyári tranzakcióról is beszélt, melynek során Csányi Sándor cége, a Bonitás 2002 többségi tulajdonrészhez jutott a BEK-ben. A tervezett új kórház műtőblokkja modernebb, high tech beavatkozásokra is képes lesz, példaként említette meg a sebészeti robottechnikát.

Varga Péter Pál is részt vesz előadóként Portfolio Private Health Forum 2017 konferenciánkon. Információ és jelentkezés Portfolio: Legutóbbi megszólalásaiban meglehetősen optimistán nyilatkozott az egészségügy jövőjéről. Ez igaz a teljes magyar egészségügyi spektrumra, vagy csak a magánszolgáltatókra?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés