FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Egyre inkább úgy néz ki, ebből Brexit lesz

Portfolio
A Financial Times közvélemény-kutatásokat összesítő oldala szerint a britek 46%-a a távozás, 44%-uk pedig a maradás mellett szavazna a két hét múlva esedékes népszavazáson, melyen az Európai Unióból való kilépés a tét. A hat nagy "poll tracker" korábban egységesen a bennmaradás valószínűségét tette nagyobbra, mára azonban már nagyon vegyes képet mutatnak az eredmények.

Hat intézmény is szorgalmasan vezeti a megjelenő közvélemény-kutatási adatokat, és ezekből (kissé eltérő módszertannal) összegyúrják a brit népesség Brexit-témában mutatott preferenciáit. Az Independent szerint 45-44-re vezetnek a maradás pártiak, 11% bizonytalan. Az Election Etc (a bizonytalanok kizárása után) hasonló eredményre jut: 51-49%. Ez a két intézet frissítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés