Előfizetői tartalom

Fordulat a magyar gazdaságpolitikában?

A devizahiteleseket célzó további mentőcsomagok sorozatos ígérete után alig egy hét alatt mára odáig jutottunk, hogy a kormány egyelőre nem tervez ilyet, és hajlandó a bankokkal együtt gondolkodni a lehetséges megoldásokról. Nem ez az első eset, hogy a nagy határozottsággal bejelentett kormányzati tervek és a megvalósítással járó igen komoly kockázatok végiggondolása után módosulnak az elképzelések. Elképzelhető, hogy a kommunikációs fordulat mögött mélyebb tartalmú változások is lehetnek. Ha valóban erről van szó, akkor könnyen lehet, hogy ez az utolsó pillanatban következett be.

A forint árfolyamára semmiféle garanciát nem vállalunk; folytatódnak a nem-szokványos gazdaságpolitikai lépések; a végtörlesztési lehetőség után újabb csomagok jönnek a devizaadósság egy éven belüli kisöprése érdekében; meg kell szabadítani az embereket az adósrabszolgaságból - ilyen és ehhez hasonló üzenetek hangzottak el egészen a múlt hétig vezető kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés