Előfizetői tartalom

Nagyot trükközik és nyíltan törvényt sért a kormány

A kormány által korábban hirdetett nullás költségvetéshez nem kerül közelebb jövőre Magyarország, hanem éppen távolodik attól - olvasható ki a 2017. évi költségvetésről szóló törvényjavaslatból, amely kedd este 9 óra után vált elérhetővé a parlament honlapján. A jövő évi büdzsé abban a tekintetben is problémás, hogy szembemegy a stabilitási törvény egyik költségvetési szabályával, amit egyébként az Európai Unió is előír.

Varga Mihály így mutatta be a költségvetést és az első gondolatainkat itt írtuk meg:Kapcsolódó cikkünk2016.04.26Varga Mihály leleplezte a 2017-es költségvetést2016.04.26Végre itt a 2017-es költségvetés!Ez nem az igazi nullaMár hetek óta azt vártuk, hogy a kormány 2017-ben a gyakorlatban hogyan valósítja meg a nullás költségvetést, amire korábban számtalan ígéretet tett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés