Előfizetői tartalom

Megerősítette Varga, hogy nem nyúlnak hozzá a nyugdíjakhoz

Portfolio
A gyermekvállalástól is függő nyugdíjrendszer koncepciója már korábban felmerült szakértői körökben, az utóbbi hónapokban azonban nagy port kavart a Népesedési Kerekasztal javaslata, amelyet a kormányhoz is eljuttattak a tervezek készítői. Varga Mihály július végén egyértelműen úgy nyilatkozott egy sajtótájékoztatón, hogy a kormány nem tervez változtatást a nyugdíjrendszerben. A parlament oldalán megjelent képviselői kérdésre válaszul a nemzetgazdasági miniszter ezt a véleményt újfent megerősítette.

Szél Bernadett LMP-s képviselő arra keresett választ, hogy a nemzetgazdasági miniszter korábbi nyilatkozata tekinthető-e a kormány álláspontjának nyugdíjügyben. Varga Mihály leírta, hogy a kormány a kerekasztal nyugdíjreform javaslatát nem tárgyalta és jelenleg semmilyen változtatást nem terveznek a nyugdíjrendszerben. Nyomatékosította, hogy a kormány 2012-től bevezetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés