Előfizetői tartalom

Tőlünk lopott a Nemzetgazdasági Minisztérium? - Döntsd el te!

A Nemzetgazdasági Minisztérium közzétette 7 oldalas jelentését a tavaly márciusban bevezetett vasárnapi boltzár hatásáról, amelyet a kormány a hétfői ülésén tárgyalt meg. A Varga Mihály nevével ellátott, április 11-i dátummal megjelent dokumentumban egy érdekességet is kiszúrtunk, mondjuk nem is volt nehéz. A jelentés harmadik oldalán megtaláltuk a Portfolio rendszeresen használt, kiskereskedelmi forgalmat bemutató grafikonját. Sajnálatos, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium úgy másolta be anyagába a Portfolio saját ábráját, hogy az általunk készített ábrán egyetlen dolgot változtatott meg: amatőr paint-es megoldással leszedte a Portfolio-t, mint forrást. Update: az NGM frissítette a dokumentumot, kicserélték a Portfolio által készített ábrát egy saját grafikonra.

Óriási fordulatot hajtott végre néhány nap leforgása alatt a kormány a vasárnapi boltzár ügyében: hétfőn bejelentette Rogán Antal és Varga Mihály, hogy a kormány teljesen eltörli a tavaly márciusban bevezetett intézkedést. Időközben az is kiszivárgott, hogy hogyan zajlott le a hátraarc. Orbán Viktor már pénteken annyit elárult, hogy a kormány a hétfői ülésén tárgyalja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés