Előfizetői tartalom

Válogass Magyarország legélhetőbb városai közül

Portfolio
Tavalyhoz hasonlóan Budapesten idén is az I. és V. kerületetekben a legjobb lakni, de élmezőnyben van a VI., II., és XII. kerület is. A vidéki nagyvárosoknál változás történt 2016-hoz képest, idén Veszprémben, Szekszárdon és Egerben a legkellemesebb lakni - derül ki az Otthon Centrum legfrissebb "életminőség-indikátora" alapján.

A felmérés a fővárosi kerületeket és a 20 ezer főnél népesebb városokat vizsgálta az egészségügyi ellátás az oktatási és a munkahelyi lehetőségek szempontjából, ez alapján létrehozva az "életminőség-indikátort". Nem meglepő, hogy a lista élmezőnyében végzett települések a lakásárak tekintetében is előkelő helyen szerepelnek, vagyis a főváros belső kerületeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés