Ingatlan

Hatalmas szállodafejlesztésekbe kezd Magyarországon a Ceetrus

Portfolio
Egy közös együttműködés keretében széleskörű szállodafejlesztésbe kezd a Ceetrus és a Horwat HTL Magyarországon. A korábban Immochan néven működő vállalat két éve kezdte el átalakítani brandjét, idén júniusban pedig a nevét is Ceetrusra változtatta. A kereskedelmi ingatlanokon túl vegyes használatú ingatlanfejlesztésekbe kezd a cég - osztotta meg a hírt Philip Beurtheret, a Ceetrus Hungary vezetője LinkedIn oldalán.
November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron!


A társaság az európai bevásárlóközpontok ingatlanpiacának szereplője, 1050 alkalmazottal, közel 400 bevásárlóközponttal összesen 13 országban van jelen. Az Auchan Holding részeként megalakulása óta az Auchan hipermarketekben található üzletsorok fejlesztése és üzemeltetése a cég fő feladata, idén azonban Ceetrus néven folytatja tovább, új koncepciókkal, tereket engedve a városok fejlesztésének.A kereskedelmi ingatlanok mellett - sokakkal ellentétben - a cég a lakóingatlan-fejlesztésekbe is beszállt, első projektje egy Kecskeméten megvalósuló 59 lakásos társasház. A továbbiakban pedig a Horwat HTL-lel együttműködve négy magyarországi városban szállodafejlesztésekbe kezd a cég. Budapest mellett Miskolc, Kecskemét és Szeged is szerepel a listán. A fővárosban a reptér közelsége, Kecskeméten a Mercedes gyár, Miskolcon az M30-as autópálya Kassa felé vezető szakasza - ahol egy kereskedelmi központ kezd kialakulni - Szegeden pedig az ELI, Európai Lézer Kutató Központ jelenléte indokolja a fejlesztést. A vállalat 2030-ig megfogalmazott terveiben lakóingatlan-fejlesztés és irodafejlesztés is szerepel.

A turisták és a vendégéjszakák számának évek óta tartó növekedése miatt a főváros mellett a nagyobb vidéki városokban is egyre nagyobb a szállodafejlesztések létjogosultsága. A fejlesztőknek és az üzemeltetőknek azonban ebben a gazdasági ágazatban is folyamatos kihívást jelent a munkaerőhiány, mellyel az alábbi cikkünkben részletesebben is foglalkozunk.



Hatalmas szállodafejlesztésekbe kezd Magyarországon a Ceetrus
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás