Előfizetői tartalom

A Graphisoft Park közelében nyílik meg az ország első gasztroplázája

Portfolio
Zajlik az építkezés az óbudai Graphisoft Park közelébe tervezett Le Garage nevű gasztroplázán. Az épület lehet az ország első, kimondottan kulináris élményekre alapozó komplexuma. Az ipari stílusú környezetben a tervek szerint 12 üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal és büfékkel - olvasható a Travelo.hu oldalán.

Gasztropláza nyílik az óbudai Graphisoft Park közelében, ahol többek között étterem, delikátesz és kávézó is helyet kap. Emellett várhatóan öt food truck is folyamatosan parkol majd, amelyekben állandóan frissítik a street food kínálatot, hétvégente pedig termelői piac és különböző gasztroprogramok várják majd az érdeklődőket.Forrás: Le Garage látványterv, TraveloAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés