Prémium

INFOmarket a nagyközönségnek, INFOtrend a szakmának (x)

Portfolio
A Hungexpo Rt újrapozicionálta a korábbi INFO kiállítást, ősszel két kiállítás is lesz ebben a témában a Budapesti Vásárközpontban. A gazdasági környezet változásainak következtében az információtechnológiai piac kínálata viharos gyorsasággal újul meg és bombázza a fogyasztókat a néhány évvel ezelőtt még álomnak vélt újdonságokkal.
Az adat és telekommunikáció legmodernebb technikáival, berendezéseivel találkozhat a nagyközönség az első INFOmarket - Információtechnológiai és telekommunikációs vásáron, amely Magyarország legnagyobb, az egész fogyasztói társadalmat megmozgató eseményével, a Budapesti Nemzetközi Vásárral párhuzamosan kerül megrendezésre szeptember 13-19. között a Budapesti Vásárközpontban.




Az INFOmarket megrendezésével - amely az egyén igényeire szabottan kínál választási lehetőséget az újdonságok és szolgáltatások között -, a BNV látogatói által régóta hiányolt témakört pótol a Hungexpo Rt.

Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználóinak és résztvevőinek szól az INFOtrend - Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás.
A szakemberek megoldásokat keresnek az üzleti élet kihívásaira, ezért a tervezett konferencia témák között szerepelnek az Egységes Hírközlési Törvény lehetőségei, az EU csatlakozással kapcsolatos trendek, szó esik az e-learningről, e-bankingről, online marketingről, illetve lesz befektetői- és technológiai fórum is.
Az kiállítás megoldásközpontú tematikájában központi szerepet kap az információs és kommunikációs társadalom. Az INFOtrend amellett, hogy segít az informatikai szemlélet elterjesztésében és az újdonságok népszerűsítésében, kitűnő lehetőséget kínál a döntéshozatali pozícióban lévő közép és felsővezetők megszólítására is.





Az INFOtrend, az ICT szakma legjelentősebbnek ígérkező hazai fóruma,
október 29-31. között zajlik majd a Budapesti Vásárközpontban.

További információ:
www.infotrend. hungexpo.hu
www.infomarket. hungexpo.hu


(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet