Prémium

Kőszeg, a festői szépségű, barátságos kisváros (x)

Portfolio
Ébredéskor, ahogy kitekint a Hotel
  • Írottkő ablakán, a Kőszegi-hegység horizontja a napfelkelte lilás-vörös színeiben pompázik. Az ajtón kilépve azonnal a regénybe illő műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik Önt. Régmúlt idők hangulata 11 órai harangszóval, tündéri macskaköves utcácskák becsületkasszákkal, kristálytiszta levegő hegyi forrásokkal - mindez Kőszegen, a nyugati határszélen.


Kőszeg, a festői szépségű, barátságos kisváros
Kőszeg bájos főtere és történelmi belvárosa minden évszakban a kisvárosi miliő hangulatát kölcsönzi az ideérkezőnek. A látogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló, szubalpin klímája.

Gazdag történelméből kiemelkedik az 1532-es török ostrom, amikor is a maréknyi várvédő Jurisics Miklós vezetésével visszaveri a százezres török hadsereg támadását. A történelmi Jurisics-várat mindenképp érdemes felkeresni, de egyaránt hatalmas élményt nyújt a közeli Lékai lovagi vár. Kőszegen található Magyarország legkisebb lakóháza, és az ország három patikamúzeumából kettő, de mindenkinek látnia kell a vármúzeumot vagy a kilátást a Hősok-tornyából.

Kőszeg, a festői szépségű, barátságos kisváros
A környék számos kirándulási és fürdési lehetőséget kínál. Várja a strandolni vágyókat az erdei tófürdő Rechnitzben illetve a gyönyörű természeti övezetben fekvő Burgi tó, de Bükfürdő és Lutzmannsburg kültéri és beltéri medencékkel, csúszdákkal is mindössze 20 km-re találhatóak a kisvárostól.

A környék autóval és kerékpáron is jól felfedezhető. Csodálatos panoráma nyílik az Óház kilátótól, jó idő esetén akár a Fertő-tóig, a Szulejmán kilátóból pedig Kőszeg középkori belvárosa tárul a látogató szeme elé.

Legyen Ön is részese ennek az idilli pihenésnek, és kapcsolódjon ki az ódon házfalak között barangolva, vagy egy ízletes ebéd mellett a romantikus teraszok egyikén! Esténként pedig nincs is jobb annál, mint amikor a kisváros utcácskái megtelnek tündöklő fényekkel, a macskaköves járdákon falevelet fúj a szél, a vár felől egy kis cica hazafele kóborol... Ön pedig mindezt áhítattal csodálja Kőszeg főterén, a Hotel*** Írottkő teraszáról.

Kőszeg, a festői szépségű, barátságos kisváros
Kapcsolódjon ki és felejtse el a rohanó világot! Találjon rá újra a csendre és a békére! Kőszeg a festői szépségű, barátságos kisváros felejthetetlen pihenést kínál Önnek.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Elszálltak a bérek, elfogyott a munkaerő, egyetlen út előtt áll Magyarország

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hitelezés 2024
2024. május 14.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Hillside Bankers