Előfizetői tartalom

Napelem, szigetelés, ablakcsere - így kaphatsz ezekre pénzt

Vízi Ildikó
Jelenleg 286 milliárd forintot tesz ki az energetikai korszerűsítést támogató uniós pályázatok keretösszege - derül ki az összesítésünkből. Ez úgy jött ki, hogy a közép-magyarországi régióban 10 milliárd forintos, azon kívül pedig további 105 milliárdos keretösszegű lesz a lakóépületek korszerűsítésére szolgáló pályázat keretösszege. Ezen felül a vállalatok közel 150 milliárdos, míg az önkormányzatok 25 milliárdos keretösszeggel számolhatnak. A pénz vissza nem térítendő forrás, kombinált hitel vagy kölcsön formájában is jöhet, sőt egy friss jelzés szerint további több tízmilliárd forintos pályázati keretek is várhatók. A pontos részleteket alábbi cikkünkben foglaljuk össze.

286 milliárdos pályázati keretről van szóÖsszegyűjtöttük a kormány hivatalos pályázati oldaláról az energetikai korszerűsítést célzó összes pályázati felhívást, így azokat, amelyek még csak társadalmi egyeztetési szakaszban vannak és azokat is, amelyek már megjelentek. Összesítésünk szerint a felhívások keretösszege 285,94 milliárd forint, amelyből a Gazdaságfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés