Előfizetői tartalom

Egy térkép, ami megmutatja, milyen közel van hozzád az első benzinkút

Portfolio
A teljes magyarországi benzinkúthálózatot tartalmazza az úthálózatra vetítve a Lechner Tudásközpont interaktív térképe. A benzinkút-elérhetőségi térkép megmutatja, hogy az úthálózat egy adott pontjától milyen messze található a legközelebbi benzinkút közúton mérve. A legközelebbi üzemanyagtöltő állomástól mért távolság mellett a térképre kattintva a lakónépesség és járművek számához viszonyított helyi adatok is böngészhetőek.

A benzinkút-lefedettség teljesnek mondható, hiszen az úthálózat több mint 75 százalékától 8 kilométeren belül elérhető egy benzinkút, és több mint 97 százalékos azon útszakaszok aránya, ahol az üzemanyagtöltő állomás távolsága nem több 16 kilométernél - állapítja meg a Lechner Tudásközpont. A magyar úthálózat azon pontja, ahonnan a legtöbbet kell benzinkútig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés