Előfizetői tartalom

Gőzerővel fejleszt az Apple: Készül az új sikertermék?

A technológia szektor nagy innovátora, az Apple csak az elmúlt negyedévben több mint 1 milliárd dollárt költött kutatás-fejlesztésre. Bár a cégnek kétségkívül van miből kigazdálkodnia ezt, mégis első ránézésre soknak tűnik. Spekulációkra ad okot, hogy minek a fejlesztésére költhet a vállalat ennyit: esetleg egy újabb sikertermékre, talán egy Apple TV-re, amire már régóta várnak a befektetők? Ha azonban körbenézünk a technológia szektorban, akkor azt láthatjuk, hogy ez az 1 milliárd dollár egyáltalán nem kimagasló, sőt, bevételarányosan kifejezetten alacsonynak számít az Apple kutatásra és fejlesztésre fordított összege.

Mennyi az annyi?. 1 milliárd dollár A technológia szektor első számú innovátorának számító Apple az elmúlt negyedévben hatalmas összeget, több mint 1 milliárd dollárt költött kutatás-fejlesztésre. A cégnek van miből gazdálkodnia, hiszen így is több mint 13 milliárd dolláros nettó profitot termelt az időszakban. Készpénzállománya közel 16 milliárd dollárral nőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés