Előfizetői tartalom

Légi háború készülődik Budapest felett

A Malév leállását követően számos légitársaság lecsapott a magyar piacon keletkező űrre, különösen két diszkont légitársaság, a Ryanair és a Wizz Air vetett be igazán nagy erőket. A két rivális között komoly harc látszik kibontakozni, amelyből egyelőre úgy tűnik, hogy a szabadidős utazók csak profitálnak, hiszen árversenyt és új célállomásokat hoz a két cég küzdelme. A Wizz Air domináns pozíciója veszélybe került és a Ryanair kommunikációjából úgy tűnik, hogy le akarják tarolni a magyar piacot.

Mi lesz a repülőtérrel a Malév nélkül?. Budapest a Malévval és anélkül A budapesti repülőtér utasforgalom alapján a régió negyedik legnagyobb repülőterének számít Bécs, Prága és Varsó után. A repülőtér forgalma a 2007-es rekordévet követően folyamatosan csökkent, ez a csökkenő trend 2011-ben tört meg, amikor is a közel 9%-kal bővült a repülőtér forgalma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés