Előfizetői tartalom

Fidesz: 180 forinton legyenek végtörleszthetők a frankhitelek!

Portfolio
Rögzített árfolyamon egyösszegű végtörlesztés lehetőségét javasolja a Fidesz-frakció, a frankhitelek esetében 180 forintos, az euróhitelek esetében 250 forintos árfolyamon. Ez a mi megítélésünk szerint a kockázat közös vállalását fogja majd jelenteni - jelentette be Lázár János a fél 11-kor kezdődött sajtótájékoztatóján Hajdúszoboszlón. A kormánypárt frakcióvezetője kiemelte: ennek a tranzakciónak az összes költsége és az összes pénzügyi következménye a bankokat terheli. Az Index beszámolója szerint a kormány elvileg vasárnap dönt arról, hogy támogatja-e a javaslatot, a kormány a Bankszövetséggel nem egyeztetett.

A hír 11 órai megjelenését követően újabb gyengülésnek indult a forint. Mit mondott pontosan Lázár? "Rögzített árfolyamon egyösszegű végtörlesztés lehetőségét javasolja a Fidesz-frakció, a frankhitelek esetében 180 forintos, az euróhitelek esetében 250 forintos árfolyamon. Ez a mi megítélésünk szerint a kockázat közös vállalását fogja majd jelenteni" - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés