Előfizetői tartalom

Mi áll a Brokernet-ügy hátterében?

Két szakmai koncepció összeférhetetlensége okozta, hogy négy alapító tulajdonosából kettő, Kósa Erika és Körtvélyesi Zoltán új céget alapítva kilép a Brokernet kötelékéből - nyilatkozta a Portfolio.hu-nak Dr. Bogdánffy Péter, a Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatója. A távozók a hagyományosabb MLM-rendszert, a maradók egy korszerűbb "hibrid" értékesítési rendszert szeretnének működtetni. Ugyanakkor nincs szó a Brokernet kettészakadásáról, értékesítői hálózatuk legalább 90%-a maradni fog - véli a vezérigazgató. A Portfolio.hu-nak név nélkül nyilatkozó, a Brokernet történetét jól ismerő biztosítási szakértők szerint Kósa Erikáék kemény fába vágták a fejszéjüket, de a Kostevc Péter tervei szerint továbbműködő Brokernet eddigi motorjai (kombi hitelek, céges piac) is lefulladtak, az aranykor véget ért, nincs, ami tovább húzná a céget.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio.hu 2012. október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2012 konferenciája. A bankok, biztosítók, alapkezelők és pénztárak részvételével zajló konferencián a hosszú távú megtakarítások piacának aktuális folyamatait tekintjük át. Az életbiztosítási piac kedvezőtlen helyzetéről készült szerdai elemzésünk:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés