Előfizetői tartalom

Nincs felügyelőbizottsága az MNB-nek

Portfolio
Átmenetileg felügyelőbizottság nélkül működik a Magyar Nemzeti Bank, az előző Országgyűlés mandátumával együtt ugyanis ennek mandátuma is lejárt. Az előző országgyűlési választások után csak több mint fél évvel, 2010 novemberében nevezték ki az új felügyelőbizottságot, így most is könnyen megeshet, hogy még hónapokig fennmarad a jelenlegi állapot.

Az Országgyűlés mandátumának lejártával lejárt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának mandátuma is - tájékoztatott a Portfolio megkeresésére a jegybank. Mivel még nem választott új felügyelőbizottságot az Országgyűlés, nincs most az MNB-nek felügyelőbizottsága - közölték, később hozzátéve: a jegybank felügyelőbizottság nélkül is működhet a jogszabályok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés