Előfizetői tartalom

Itt a Facebook nagy dobása: bejelentették az ingyentelefont

Újabb területet próbál meghódítani a Facebook, a népszerű közösségépítő oldal ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy a T-Mobile kifejlesztett egy alkalmazást, amellyel lehetővé teszi ismerőseinkkel az ingyenes internetes telefonálást. Ez újabb csapást jelenthet az elmúlt években szinte folyamatosan veszteségeket termelő Skype számára, ráadásul a fejlesztés időzítése is érzékeny pontot érint, hiszen a Skype még idén tőzsdére készül.

Új ingyentelefon a láthatáron. Új riválist kap a Skype Nemrégiben jelentette be a német távközlési óriás, a Deutsche Telekom mobilcége, hogy a Vivox fejlesztőivel együttműködésben kifejlesztett egy olyan alkalmazást, amely a több mint 500 millió aktív felhasználóval rendelkező Facebookon kínál internetes telefonálási szolgáltatásokat. A Bobsled alkalmazást egyes szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés