Előfizetői tartalom

Piacvezető a Szentkirályi szénsavmentes vize

Portfolio
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. bejelentette, hogy az ACNielsen piackutató cég 2005. februári felmérése alapján a hazai piacon értékesített szénsavmentes ásványvizek között a Szentkirályi terméke piacvezető lett. A Magyarországon értékesített szénsavmentes ásványvizek teljes piacából mennyiség alapján 16.5%-ot, érték szerint pedig 17.5%-ot tudhat magáénak a Szentkirályi.

A Szentkirályi Ásványvíz termékei iránti igény tavaly év eleje óta ugrásszerűen megnőtt. A cég addigi kapacitását a jelentős keresletnövekedés hatására folyamatosan fejlesztette. A kereslet teljes kielégítése érdekében 2005. május 15-én újabb gépsort állítanak üzembe a cég telephelyén. Balogh Levente ügyvezető igazgató elmondta: "Az új, nagy teljesítményű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés