Előfizetői tartalom

Zöldmezőn is lehet építkezni (Horváth Béla)

Portfolio
Egy biztosítótársaság felépítése és a piacvezető pozíciójának megszerzése, illetve megtartása gyakran egy egész életre szóló feladat. Horváth Béla, a CIG Közép-európai Biztosító Zrt. vezérigazgatója ezt már kétszer elérte, és most egy teljes mértékben magyar tulajdonú biztosítóval harmadjára is a piac meghódítását tűzte ki célul. Vajon mi motiválja, és milyen úton akarja elérni az első helyet?

Korábban azt nyilatkozta, hogy az Önök cége egy űrt fog betölteni, és a magyar piacon vezető pozícióra törekszik. Mi a stratégiájuk, amivel a jelenleg a piacon lévő cégek nyomába érhetnek teljesen új biztosítóként, és mikorra érhető el, hogy egy magyar biztosító vezesse a piacot? Öt év múlva elsők akarunk lenni a magyar piacon az új értékesítés tekintetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés