Előfizetői tartalom

Hogy mentené meg Bajnai a devizahiteleseket?

Portfolio
Nyitottak a bankok minden olyan javaslatra, amely enyhítheti a jelenlegi gondokat - nyilatkozta az MTI-nek Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója a kormányfő vasárnapi mondataira reagálva, amikor is Bajnai Gordon arról beszélt, a bankokkal kötött megállapodás is szerepelhet azon eszközök között, amelyekkel a devizahitelesek dolgát könnyítené meg a kormány.

Bajnai Gordon miniszterelnök a vasárnapi kormányülést követő sajtótájékoztatón azt mondta: részben a forint stabilitásának megteremtésével, részben banki megállapodásokkal szeretnék megakadályozni, hogy a devizahitelesek indokolatlanul elveszítsék otthonaikat. A kormányfő ugyanaznap a köztelevíziónak elmondta: a bankokkal arról szeretnének tárgyalni, hogy a devizahiteleseknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés