Előfizetői tartalom

Címlapon az OTP! - Mit mondott Urbán?

Portfolio
Címlapra került az OTP Bank a legnagyobb amerikai befektetési portálon, a marketwach.com-on. Az internetes újság Urbán Lászlóval (és elemzőkkel) beszélgetett, s korrekt, alapvetően pozitív írást közölt a legnagyobb magyar hitelintézetről, nem hallgatva el természetesen a Citigroup leminősítését és a mögötte álló érveket.

Urbán elmondta, hogy az OTP jól tőkésített és számos védelmi réteggel rendelkezik amennyiben a piaci körülmények romlanának. Urbán romló hitelportfólióra számít, de ismételten kiemelte, hogy a bank jól tőkésített és jól védett, valamit itt is hangsúlyozta a pénzintézet likviditási pufferjét. A vezérigazgató-helyettes ismét kitért arra, hogy sokszor a külföldi befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés