Előfizetői tartalom

Az MSZP máris kéréssel fordul a PSZÁF leendő elnökéhez

Portfolio
Herczog Edit ismételten megválasztott szocialista EP-képviselő közleményben fejezte ki aggodalmát amiatt, hogy az időskorúak hátrányos megkülönböztetése még mindig megfigyelhető a bankoknál. A kérdés az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak a Magyar Cetelem Bankkal szemben kirótt büntetése kapcsán merült fel ismét. A képviselő arra kéri a PSZÁF hamarosan hivatalba lépő új elnökét, hogy a hatóság a jövőben nagyobb figyelmet fordítson az egyenlő bánásmód tiszteletben tartására a hitelezési gyakorlat során.

Kapcsolódó cikkünk2009.06.23 14:10 Bajnai tutira megy: Farkas helyére Farkast a PSZÁF élén! (2.)Herczog Edit emlékeztet: 2008. február 22-én az egyenlő bánásmód tiszteletben tartását célzó nyilatkozatot fogadott el többek között a Bankszövetség, az Egyenlő Bánásmód Hatósága, a PSZÁF, illetve az időseket képviselő szervezetek. Emlékeztetett: az Európai Parlamentben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés