Előfizetői tartalom

Szenvednek a devizahitelesek - Mi jöhet még?

Csaknem egy éve volt ilyen gyenge a forint a svájci frankkal szemben, mint most, de az euróban eladósodottak is már közel fél éve a legnagyobb havi törlesztési teherrel néznek szembe. Bár nagyon gyorsan gyengült a forint az elmúlt napokban a nemzetközi pénz- és tőkepiaci hangulatromlás miatt, de erősen kérdéses, hogy ezúttal gyorsan talpra is tud-e állni a magyar fizetőeszköz. A jelek nem sok bíztatót vetítenek előre, de persze lehetnek átmenetileg megkönnyebbülést hozó időszakok. Időközben csütörtökön látványos erősödésbe kezdett a svájci frank, melynek következtében a forinttal szemben bő egyéves csúcsára értékelődött fel.

15:20: A frank új történelmi csúcsára erősödött délután az euróval szemben. Eközben a svájci deviza a forint ellenében is szárnyra kapott: a CHF/HUF jegyzések már csak egy hajszálnyira vannak a 200-as szinttől.Kapcsolódó cikkünk2010.05.06 13:54 Elszabadult a frank árfolyama! - Kihátrált a svájci jegybank? (2.)2010.05.06 17:45A svájci jegybank végleg elkaszálta a magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés