Előfizetői tartalom

Lehúzza a rolót a lízingszakma? (Interjú)

A makrogazdasági mutatók javulása, a piac élénkülése, valamint a lízingügyletekre vonatkozó egyes szabályok módosítása ránthatja ki jelenlegi mély gödréből a lízingszektort - véli Dunavölgyi Mária, a Magyar Lízingszövetség frissen megválasztott elnöke. A szakember átgondolatlannak és károsnak tartja a bankadó lízingcégekre vonatkozó részét, és úgy látja, a kedvezőtlen kilátások ellenére vissza kell építeni a lízingtermékek presztízsét.

Portfolio.hu: Meglepetésként érhette a kevésbé bennfenteseket a Lízingszövetség elnökváltása. A piac óriási visszaesését elnézve adódik a kérdés: a régi vezetés kritikája a csere? Dunavölgyi Mária: Nem. Mivel korábban alelnökként dolgoztam, nem hinném, hogy tevékenységemet az elnökké választással kritizálták volna. Komolyra fordítva a szót: a váltásra azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés