Előfizetői tartalom

Élmény- és hűségüzlet lett a bankolás (Exkluzív interjú)

Az iPhone nem azért jó telefon, mert a legjobb eszköz a telefonáláshoz, hanem mert olyan élményt nyújt, amelyet más nem tud utánozni. Ez az élmény a banki szolgáltatásokban is elérhető, sőt az élen járó bankok innovációjának fő irányát jelenti - véli Marc Luet, a Citigroup lakossági üzletágért felelős régiós vezérigazgatója. A Portfolio.hu-nak adott exkluzív interjújában a bankvezér elárulta: ma már a magyarországi Citibank is gondolkodik a jelzáloghitelezés elindításán, és hogy erre a piacra korábban nem lépett be, arra nyomós oka volt.

Portfolio.hu: Hogy látja, miként változtatta meg a válság a világ bankszolgáltatásait, és miben különbözünk ilyen szempontból a világ többi részétől, többek között Amerikától? Marc Luet: A kérdésnek több aspektusa van. Hatalmas változásokat látok abból a szempontból, miként bankol a világ, s a fejlődés egyre gyorsabb. A bankpiacon a válságot megelőzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés